kerawang

Nurul Huda & Zaiman Noris

12 june 201026 june 2010

heyAwak, heyTunang - Part V

This is the Final Part for heyAwak, heyTunang (I guess so). I'm taking this opportunity to thank all the people that responsible in making sure that day was really a day for us (Cik Tunang+Encik Tunang).

Many many thanks to the siblings, for all your efforts and support yang tak berbelah bahagi. Really appreciate it. (Jangan ketinggalan menonton video ucapan si petunang bertangan buruk ini melahirkan rasa terima kasih dan berbesar hati beliau di akhir entry ini.)

Tengok, jangan tak tengok! Akan menemui anda di Pawagam berhampiran, sekarang!


From left: Makcik Mah sebelah rumah, si feautiful petunang, Mak, adik Mak (Maksu)



Mak dan anak kesayangan.
Perasan jadi kesayangan. Takpe, konfiden itu penting.
Gambar Abah boleh didapati dalam video ya. Abah sangat busy. Plus Abah malu nk pose-pose ni. ;p



Those are my nieces (From left: Iya, Effa, Dirah) yang tanpa banyak soal memerah keringat sendiri mengemas rumah sebelum dijerkah-paksa oleh si petunang.
Oh, terima kasih. Nanti maksu belanja Ding Dang.



Sebahagian anak saudara. Dah cakap banyak kali, tapi nak sebut jugak lagi.
Saya punya 24 orang anak saudara. Nak masuk 25 tahun hadapan. Lagi 8 bulan, Insyaallah.
Tahniah, Kekna!



Kak Liza. Ambil gambar mesti dada dan ke atas SAHAJA. Itu wajib!
Oh, ya. Thanks for the camera yah, K Liza.
Without your wow-camera, apa sangat la majlis bertunang si petunang ni kan.



Align CenterIni Kak Lang. The one yang paling banyak mencomotkan diri di dapur. Terima kasih, Kak Lang!



Kakak sulung bersama adik kesayangan. (Tak habis-habis perasan)
Sebagai kakak sulung, Kak Long mengizinkan (tanpa pengetahuan Abah) saya terus berkahwin pada hari tersebut. Tak percaya? Lihat video bertajuk "The Sisters" di bawah.



Abang din dan Abang Rozi turut membanting tulang empat kerat bersawah padi membantu memasak.


Pemasak terlatih.



Ha! Ini lah photographer tak bertauliah saya.
Trimas Kekda!



Ya ALLAH! Cantiknye Kak Ngah! Sungguh! (Kipas kena laju kalau nak bodek ni).
Kak Ngah lah yang paling banyak menyumbang tenaga, duit, idea untuk majlis si petunang.


Wajib letak dua kali gambar bersama Kak Ngah sebagai tanda terima kasih tak terhingga.





Kekda. Kak Ngah.





Abang Ngah, lelaki paling perkasa di abad ini.
Gubahan, hantaran, latar, masak, wiring.
You name it. Semua Abang Ngah yang buat.
Terima kasih, Abang Ngah. *Touching*
Terima kasih, sangat-sangat.

Oh ya, kemeja belang itu lah adik saya! =)






Tidak lupa pada orang-orang kampung yang datang menolong. Syukran, ya!



Selamat menonton video!


heyAwak,heyTunang - Behing the Scene





heyAwak, heyTunang - Getting Ready (The Sisters)




heyAwak, heyTunang - The Rings



heyAwak, heyTunang - Thank you for making my day a day.





Terakhir sekali (save the last for the best), terima lah gambar yang tanpa-segan-silu turut dilampirkan di sini.


Tangan buruk si petunang. Ye, saya memang suka iron tangan sendiri.

heyAwak: Need to focus on wedding preparation pulak ;p

4 comments: