kerawang

Nurul Huda & Zaiman Noris

12 june 201026 june 2010

heyAwak, heySayang – Appreciation (Part II)



Alhamdulillah. After performing my Subuh prayer, I'm really in the mood to update. So, here's the second and last part for appreciation. En Selangor and me want to thanks to all, who worked really hard in making our dream came true.


DCS_0589

First and foremost, to in-law's family. Mama, Ayah, Iwan, Aan and Aim.

Thank for welcome me to be part of the family. Thanks for all help and kindness from the first day En Selangor introduced me to this family, before the reception, during the reception and until today. I really appreciate it. Now I know how it's feel to be part of this family =)



DCS_0545

Untuk Nenek dan Atuk.

Terima kasih kerana sudi datang dari jauh untuk meraikan majlis Huda dan Aril. Nasihat dan kata-kata perangsang dari nenek dan atuk akan kami jadikan panduan dalam menjalani hari-hari mendatang.



DCS_0570

Mak Long's family. Pak Long, Kak Long and husband, Ida, Hafiz, Baby and Dayah.

Terima kasih atas huluran pertolongan daripada sebelum majlis berlangsung sehinggalah selepas majlis selesai. Terima kasih atas kesudian kalian datang meraikan majlis kami.




DCS_0550

Mak Ngah's family. Pak Ngah, Along, Angah and Baby.

Terima kasih Mak Ngah sekeluarga atas jasa baik dan pertolongan yang dihulurkan. Terima kasih Along, tolong hias pelamin. Terima kasih Angah, sudi jadi pengapit. Terima kasih semua =)



DCS_0595

Mok Teh and family. Mokteh, Afiq, Aqil, Syamim, Sarah, Aween, Aiman dan Aleesya.

Terima kasih kerana banyak membantu dalam melancarkan majlis. Ucapan istimewa buat Mokteh yang sangat banyak membantu sepanjang majlis di Ampang. Terima kasih atas idea dan hiasan pelamin, meja makan beradap, pintu gerbang. Terima kasih atas kesudian Mokteh menjadi mak andam untuk pengantin =). Kalau berminat dengan hasil kerja beliau, kami boleh panjangkan request anda.



DCS_0560

Pakcu, Makcu, Aisyah dan Sarah.

Terima kasih kerana sudi datang dan atas pertolongan yang dihulurkan dari segala segi =)



DCS_0553

Buat Makcik, Pakcik dan Fiza.

Terima kasih atas pertolongan yang dihulurkan bagi memastikan persiapan dan majlis berjalan lancar. Terima kasih kerana sanggup sama-sama bersengkang mata berjaga lewat malam menyiapkan cenderamata untuk para tetamu. Terima kasih untuk semuanya.




DSC_8882

DSC_8889

Buat Tok Alang sekeluarga.

Terima kasih kerana sudi mengetuai majlis khatam Al-Quran pada hari majlis. Terima kasih kerana sudi datang dan terima kasih untuk pertolongan yang diberikan.


DCS_0311

DCS_0314

35572_1150520180108_1740729898_274775_4682244_n

En Selangor's friend from Telekom Malaysia (TM). Zahrah's family.

Thanks for coming and many many thanks for the gift =)



DSC_9110

En Selangor's Manager. Puan Salina and husband.

Thanks for coming and thanks for approving En Selangor's leave ;p



DCS_0394

Thanks for coming, Abang Helmi and family.



DCS_0479

Newly wedd jugak. Wanie and Hanafi. Thanks for coming. Any good news regarding 'orang ketiga', share share la eh ';p



DCS_0317

GXM Team. Thanks for coming. y'all rock! =)



DCS_0352

En Selangor's friends from Tangkak Matriculation College. Thank you =)




En Selangor's friends from Sekolah Taman Tasik.



DCS_0467

Thanks Marini and Fawazul for coming.


DCS_0511

Thanks SOKSEKians sekalian.



DCS_0344

My old friend, Ana and husband. Many thanks =) Hope we can meet again.




DCS_0489

Ofey and Firdaus. Thanks for coming, guys.



DCS_0539

Syariiiiiiiiiii!!!!! and friend. Terima kasih la nooo, susah susah ja mai =) heheh



DCS_0400

HeiTech-ian. Thanks you to Kak Saliza and Kak Huda for coming and for the gift =)



DCS_0474

Aiz, Yam, Kak NED and Fatin. Many thanks, yaw~




36859_1150536380513_1740729898_274896_6385255_n

Thank you Kakak Riri, Nanna and Zanin for coming and being happening =)



DSC_9197

36207_10150220564345716_803345715_13449256_1618828_n

28444_407968883327_712478327_4227256_2500610_n

SAINArian sekalian. Thanks y'all. Thanks Pui secara tak langsung jadi extra photographer ;p



34199_10150220563820716_803345715_13449243_4219169_n

Wani, husband and Ali. Thank you =)




34987_10150225788510716_803345715_13591842_4180307_n
Anna dan suami. Waktu ni baby Damia tak keluar lagi.



36962_10150225791320716_803345715_13591948_3416091_n

Kawan laaaaaama tak jumpa. Thanks Alia and Im for coming =)



34564_10150225790435716_803345715_13591917_8101647_n
Thanks Ed and Am =). When's your turn? ;p



34055_407974398327_712478327_4227485_4797833_n

Ni pun kawan rapat, teman karaoke, teman buat kerja gila. Laaama jugak tak jumpe. Thanks Fannae! Sayang takde gambar proper. Tapi gambar ni pun drama jgk kan ;p



36859_1150536580518_1740729898_274901_5778073_n

Hawa and Oni. Thanks =)



36030_407970023327_712478327_4227304_7089065_n

CS220-ian. Muahhh muahhh muahhhh for coming!!! =)))



36651_407968168327_712478327_4227211_4763096_n

Daus and friends.



20842_1150546740772_1740729898_275015_2857897_n

My ex-students in KTT. Aida and Fami. Thanks guys for coming and for the gifts.



All I can say is, we're glad that all of our beloved families, relatives and friends were here and join us on our big and special day. Maaf jika ada nama dan gambar yang tertinggal, yang tidak berkesempatan untuk kami nyatakan di sini.


heyAwak: Sorry if we couldn't attend you, it was such a hectic day. Don't worry, we still love you =)



2 comments: