kerawang

Nurul Huda & Zaiman Noris

12 june 201026 june 2010

Her favourite




NNM's favourite nursery rhymesTwinkle Twinkle Little Star. Kalau naik kereta, bukak YouTube, pasang video lagu ni, happy je NNM. Macam nak join menyanyi sama. Tak sampai 10 minit, dah tertidur kat dalam car seat. Senang kerja Mommy dan Daddy =)



Selalunya kami pasang lagu ni masa pagi-pagi nak bersiap pergi kerja. Kalau dulu, masa bersiap pagi-pagi tu, letak NNM atas katil biar dia main sorang-sorang. Time tu dia suka ikut tengok Mommy ke hulu ke hilir nak bersiap. Tapi sekarang, bila pasang je lagu ni, khusyuk je dia mengadap iPad. sebelum tidur pun pasangkan jugak lagu ni. Bagi NNM mengantuk betul-betul dulu then baru tidurkan dia. Lagi sekali, senang kerja Mommy dan Daddy =)













heyAwak: Lupa nak update, NNM dah boleh meniarap masa umur tiga bulan. Sekarang bila lepas mandi, asal letak je atas katil, asyik nak pusing je. Siap marah-marah kalau tak dapat. Nomey. =)



5 comments: