kerawang

Nurul Huda & Zaiman Noris

12 june 201026 june 2010

Majlis Berendoi dan Akikah

Assalamualaikum wbt


Kali ni nak bercerita pasal majlis Akikah dan Berendoi NNM yang telah selamat berlangsung tiga bulan lepas. Errr, dah berlapuk dah cerita ni ;p


Sebenarnya majlis untuk NNM ni tumpang sekaki majlis sambut menantu kedua keluarga belah En Selangor. Kalau belah keluarga saya di Sungkai, memang tak pernah makabah buat majlis berendoi untuk kesemua 25 orang cucu sebelum ni. Sekadar buat kenduri doa selamat dan majlis bercukur kecil-kecilan sahaja. 


Memandangkan NNM cucu pertama (dan kesayangan, buat masa ini ;p), Onni dan Datuk (panggilan untuk PIL) semangat lah nak buat Majlis Berendoi dan Akikah ni. Mommy lagi lah bersemangat! Hehehe. Tq Onni dan Datuk. Tq jugak untuk Ayah Iwan dan Acik Ina sebab bagi tumpang majlis :)
Jadi, bertarikh 28Januari 2012 yang lepas, berlangsunglah majlis yang gemilang, besar, meriah, meletup itu. Ececececeh~ Perumpamaan tak boleh blah~
heyAwak: Terima kasih pada Mommies yang sudi datang. Tak lupa special thanks buat sahabat baik, Nazli Huda, sebab bersusah payah buatkan popcake dan triffle demi NNM :)
2 comments: